Restitutiebeleid

We hanteren een restitutiebeleid van 30 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 30 dagen de tijd hebt om je geld terug te vragen.

Lees voordat je een restitutie aanvraagt eerst ons restitutiebeleid (deze pagina) om te zien of je in aanmerking komt voor restitutie. Om het terugbetalingsproces te starten, kun je contact met ons opnemen via info@sunvur.com. Als je restitutie wordt geaccepteerd, verwerken we je restitutie binnen 2-4 dagen.

ANNULERINGEN/WIJZIGINGEN
We verwerken onze bestellingen zeer snel en kunnen helaas meestal geen wijzigingen aanbrengen nadat een bestelling is geplaatst. Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan contact met ons op via info@sunvur.com om te zien of er een wijziging kan worden aangebracht.

BESCHADIGD ITEM
Tijdens het transport kunnen er ongelukken gebeuren. Je kunt erop vertrouwen dat we er voor je zijn. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan info@sunvur.com met een foto waarop de schade aan je product(en) te zien is. Vermeld je bestelnummer in de e-mail. Het beschadigde product hoeft niet geretourneerd te worden.

Opmerking: Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het product als gevolg van onjuist gebruik.

NIET-TERUGBETAALBARE ARTIKELEN
Cadeaubonnen.

TERUGZENDINGEN
Vanwege de huidige beperkingen op het postkantoor als gevolg van de huidige pandemie, accepteert ons bedrijf momenteel geen retourzendingen.

TERUGBETALINGEN
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet je het probleem melden aan ons bedrijf.
Ons bedrijf geeft geen geld terug in geval van verkeerd gebruik van het product.
LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN
Als je na 10 dagen na goedkeuring nog geen restitutie hebt ontvangen, neem dan contact op met je bank. Het kan enige tijd duren voordat je restitutie is verwerkt en officieel is geboekt.

Als je contact hebt opgenomen met je bank en nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via e-mail info@sunvur.com.

VERKEERD ADRES
Houd er rekening mee dat als het pakket je niet bereikt nadat je een verkeerd of onvolledig adres hebt opgegeven, wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld en niet in staat zullen zijn om een volledige terugbetaling van het bedrag van je bestelling aan te bieden - je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van duidelijke en correcte verzend- en factureringsgegevens bij het plaatsen van een bestelling.
In deze situaties kunnen we het artikel terugsturen, maar alleen als jij de verzendkosten betaalt.
Dit gebeurt omdat we waarde hechten aan de werktijd, verzendkosten en andere middelen die we hebben geïnvesteerd in het verzenden van het eerste artikel naar jou.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met info@sunvur.com.