Verzending en levering

Landen en verzendtijden (in kalenderdagen)
Verenigde Staten: 8 tot 12 dagen
Verenigd Koninkrijk: 5 tot 11 dagen
Frankrijk/Duitsland/Oostenrijk/Italië/Spanje/Nederland: 4 tot 10 dagen
Overige EU-landen: 9 tot 15 dagen
Australië: 7 tot 13 dagen
Canada: 9 tot 15 dagen

MEER WETEN OVER ONZE VERZENDTIJDEN?
Hier bij Sunvur streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te geven, omdat we geloven dat dat het belangrijkste is voor elk online bedrijf.

Onze verzending kan over het algemeen worden opgesplitst in twee delen:

VERWERKINGSTIJD:
Onze verwerkingstijd bestaat uit het controleren van de bestelling, het op maat maken van het product, de kwaliteitscontrole van het product en het verpakken. Vanwege het grote aantal bestellingen op dit moment, bedraagt onze verwerkingstijd 3-5 werkdagen.

VERZENDTIJD:
De verzendtijd is de tijd die je bestelling nodig heeft om te worden verzonden en bij je thuis te worden afgeleverd.

Bestellingen worden verzonden vanuit onze internationale magazijnen, afhankelijk van welke het dichtst bij je woonplaats ligt. Als ons nationale magazijn echter niet op voorraad is, wordt je bestelling vanuit een van de andere magazijnen verzonden.

Vanwege de wereldwijde pandemie kunnen verzendtijden variëren, afhankelijk van waar ter wereld je bestelt en de huidige staat van de vrachtlijnen.

Onze verzendtijden zijn het gemiddelde van onze laatste 5.000 bestellingen, zodat we onze klanten de meest nauwkeurige en transparante verzendinformatie kunnen geven die we kunnen geven.

Alle bestellingen krijgen trackingnummers met live updates van je pakket. Alle trackinginformatie wordt binnen 48 - 72 uur verzonden.

Als er 4 dagen zijn verstreken en je hebt geen trackingnummer ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op info@sunvur.com :)

OPMERKING: Als je bestelt vanuit een eilandstaat/land, kan de levertijd langer zijn vanwege beperkingen in de verzending. Verzendtijden zijn exclusief inklaring/douanevertragingen omdat wij hier geen invloed op hebben.

DISCLAIMER FOUTIEF ADRES
Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat hij of zij het verzendadres correct invoert. We doen ons best om de verwerkings- en verzendtijden te verkorten, daarom is er maar weinig tijd om je bestelling te annuleren/wijzigen of om het adres van je bestelling te wijzigen. Als je besluit om je verzendadres te wijzigen, schrijf ons dan naar info@sunvur.com zodra je je bestelling hebt geplaatst. We zullen ons best doen om de wijziging door te voeren, maar we kunnen niet garanderen dat we dit kunnen doen, omdat er verschillende tijdslimieten zijn waarbinnen we dit kunnen doen.

Als het te laat is voor ons team om je bestelling te wijzigen, is het enige wat we kunnen doen afwachten of het pakket naar ons wordt teruggestuurd. Als het wordt teruggestuurd naar ons magazijn, kunnen we het opnieuw verzenden naar het juiste adres.

TERUGZENDINGEN
Als je een bestelling plaatst bij Sunvur, ben je verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Raadpleeg onze pagina met het retourbeleid voor meer informatie over de terugbetaling van je pakket.

INTERNATIONALE BELASTINGEN EN HEFFINGEN
Klanten zijn verantwoordelijk voor het betalen van alle van toepassing zijnde invoerrechten, belastingen en andere kosten die uw lokale douaneautoriteiten van toepassing achten. Deze kosten worden betaald aan je lokale vervoerder of overheid en worden niet geïnd door Sunvur, en kunnen dus niet worden terugbetaald.

Wij verzenden internationale pakketten DDU (rechten en belastingen onbetaald), wat betekent dat deze kosten niet zijn inbegrepen in de prijs van de goederen die je koopt van onze website. Alle van toepassing zijnde kosten moeten door de ontvanger worden betaald om het pakket te ontvangen. Omdat we niet in staat zijn om de hoogte van deze kosten te voorspellen, raden we je aan contact op te nemen met de douane of belastingdienst van je land voor de respectievelijke kosten en tarieven voor een pakket dat buiten je land wordt geleverd.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?
Als je niet hebt gevonden wat je zocht, neem dan contact met ons op via info@sunvur.com of via onze contactpagina, want we helpen je graag verder.